Thursday, April 4, 2013

Topul celor mai scumpe maşini ale vedetelor



O maşină frumoasă şi scumpă atrage atenţia. O maşină frumoasă şi scumpă condusă de o vedetă stârneşte însă invidie. Astăzi vă prezentăm norocoasele vedete care conduc cele mai scumpe maşini din lume.

Kim Kardashian - Ferrari 458 Italia
Kim se poate mândri cu o maşină pentru care atrage invidia a milione de bărbaţi şi femei deopotrivă – un  Ferrari 458 Italia în valoare de 187.000 de dolari.

Paris Hilton - Bentley GT Continental

Nu este surprinzător că Paris are una dintre cele mai scumpe maşini ale celebrităţilor, având în vedere gusturile extravagante ale starletei. Aceasta deţine un Bentley GT Continental personalizat, roz, cu bordul încrustat cu diamante, în valoare de 285.000 de dolari.
Diddy – Maybach

Cu toate că numele său s-a schimbat de-a lungul anilor, apetitul lui Diddy pentru maşini scumpe a rămas acelaşi. Artistul deţine un Maybach în valoare de 360.000 de dolari.

David Beckham - Rolls-Royce Phantom Drophead
David Beckham şi-a personalizat un model de Rolls-Royce Phantom pentru a fi în cel mai mic detaliu pe gustul său. Un astfel de model de maşină costă 407.000 de dolari.
Jay Leno Mercedes - SLR McLaren
Cunoscută cu ceva timp în urmă ca cea mai rapidă maşină din lume, Mercedes-ul SLR McLaren deţinut de Jay Leno valorează 450.000 de dolari. Colecţia sa de autovehicule mai include şi un model Stanley Steamer din 1906 şi un Dodge Challenger din 1970.
Nicolas Cage Ferrari Enzo
Nicholas Cage nu este un fan al motocicletelor, aşa cum toţi şi-ar închipui, ci al maşinilor sport. Actorul deţine un Ferrari Enzo cu un motor V12 din aluminiu, în valoare de 670.000 de dolari.
Jerry Seinfeld, Porsche 959
Poate mulţi nu ştiu, însă actorul Jerry Seinfeld este un colecţionar de maşini Porsche. Alături de modelul 959, în valoare de 700.000 de dolari, vedeta mai deţine şi exemplare mai vechi, printre care şi un un model din anul 1955.
Kanye West, Lamborghini Aventador
Aşa cum era de aşteptat, Kanye are o maşină ce o depăşeşte pe cea a iubitei sale, Kim Kardashian. Cântăreţul are un autovehicul Lamborghini în valoare de 750.000 de dolari.
Simon Cowell, Bugatti Veyron
Simon se poate mândri cu un Bugatti Veyron în valoare de un milion de dolari care poate depăşi viteza de 400 de km/h.


No comments:

Post a Comment