Wednesday, December 19, 2012

Ce nu stiai despre filmul pe care l-a vazut toata Romania. Secretele peliculei "Singur acasa"



Mai sunt cinci zile pana la Craciun si, ca sa va facem asteptarea mai placuta, ne-am gandit sa va dezvaluim cinci lucruri pe care cu sicuranta nu le stiati despre filmul copilariei noastre, "Home Alone".
1. Scena in care Macaulay Culkin isi tine mainile pe fata si tipa este inspirata din tabloul "The Scream" al lui Edvard Munch.

2. Regizorul Chris Columbus s-a gandit ca ar fi prea crud sa ia in deradere o fata, asa ca iubita lui Buzz este de fapt... un baiat!
3. Harta din film care infatiseaza planul de lupta a lui Kevin a fost desenata de Culkin in persoana.

4. Daniel Stern (Marv) si Joe Pesci (Harry) nu au suferit prea mult in timpul filmarilor. Stern a purtat talpi de cauciuc pentru scenele in care a aparut descult, iar ornamentele pe care a calcat erau de fapt dulciuri. Nu acelasi lucru putem spune despre Culkin: in scena in care Pesci il musca de deget, actorul mai in varsta chiar l-a muscat suficient de tare incat sa-i lase... o cicatrice.
5. Sten a filmat numai o scena cu tarantula pe fata. Actorul a fost nevoit sa tipe... "in liniste":). Sunetul a fost adaugat in camera de montaj, din moment ce zgomotul puternic ar fi speriat paianjenul.

Qneo - Voice Synth 2.0

Qneo - Cylon Voice

Qneo - Magic Mover : iPhone 4 and 3