Friday, May 25, 2012

Habar nu aveti ce contine geanta unei blonde. Aceste imagini ar putea deslusi misterul


Ne pregatim deja pentru concediul de vara si de obicei fetele au tendinta de a pune in bagaj prea multe obiecte "esentiale", dar considerate de altii complet inutile. Iata ce nu trebuie sa lipseasca din bagajul unei blonde.
Bloggerita Jenna Marbles, cunoscuta pentru clipurile ei pline de umor, a postat pe Youtune si aceste imagini, in care arata ce ar trebui sa contina geanta de voiaj a unei blonde.
Daca la inceput pare sa puna numai hainele strict necesare unui concediu fara probleme, la final bagajul devine supraaglomerat, plin de lucruri inutile.
Jenna insista sa puna cateva si cutii de pizza, catelul si un cutit “pentru zombie, in caz ca va fi nevoie”.
Urmariti mai jos acest clip haios.

"Mi-am lasat iubitul sa ma insele de 3 ori pe saptamana". Teoria unei scriitoare despre infidelitate


"Mi-am lasat iubitul sa ma insele de 3 ori pe saptamana". Teoria unei scriitoare despre infidelitate


O tanara credea atat de mult ca oamenii nu sunt construiti sa fie fideli incat si-a construit o cariera bazata pe convingerea ei, scriind carti si avand numeroase aparitii televizate in care a militat pentru relatiile deschise.
Australianca Holly Hill (foto) sustinea ca singura modalitate sanatoasa de a avea o relatie moderna era sa permiti partenerului sau sa faca sex cu alte persoane, iar tu sa faci la fel.



Dar dupa ce a spus mult timp ca permitandu-i iubitului ei sa o insele trei nopti pe saptamana cuplul lor a devenit mai puternic, Holly a admis acum ca asta i-a distrus, de fapt.
Deci, ce s-a schimbat?
Holly a devenit “anti-monogamista” in 2006, cand a avut o aventura cu un barbat casatorit. Acesta i-a spus atunci ca nu-si va parasi niciodata sotia, cu toate ca avea dorinta de a se culca si cu alte femei.
Dupa ce s-au despartit, Holly s-a hotarat sa-si foloseasca studiile de psihologie pentru a intelege de ce barbatii inseala, dar se intorc intotdeauna la partenera. A ajuns la concluzia ca barbatii simt nevoia sa faca sex cu mai mult de o persoana si ca oamenii nu sunt facuti sa aiba relatii exclusive.
Holly Hill si-a impartasit opinia in public si si-a socat tot timpul audienta cu teoriile ei. A scris o nuvela,Sugarbabe, in care a povestit despre multiplele ei aventuri cu barbati mai in varsta, in paralele cu o relatie.
Insa acum opiniile ei s-au schimbat complet.
Intr-un interviu, Holly Hill a povestit ca impreuna cu fostul iubit a schitat un fel de contract pentru a stabili cum vor functiona ca si cuplu. S-au inteles sa se abtina de la anumite actiuni care le-ar fi provocat gelozia; in cazul ei, Holly i-a interzis partenerului sa plece in weekend-uri romantice cu alte femei, sau sa le cumpere cadouri.
In 2010 declara pentru CNN: “Un lucru pe care l-am invatat este acela ca o femeie care negociaza infidelitatea cu partenerul ei este mult mai puternica decat una care sta acasa si se intreaba de ce el intarzie atat de mult sa apara de la petrecerea de Craciun. Este mai bine sa mergi cu cainele in lesa decat sa-ti scape si sa fuga prin gaura nevazuta din gard”.
Dar in loc sa elimine gelozia, Holly a devenit complet paranoica, comparandu-se obsesiv cu celelalte femei cu care se intalnea partenerul ei. “Am fost zguduita de efectul pe care il avea infidelitatea noastra asupra mea. Eram convinsa ca monogamia era depasita, dar m-am trezit luand in considerare faptul ca m-am inselat in mod grav”, a spus femeia.
Infidelitatea l-a afectat si pe partenerul ei care la inceput parea incantat sa-si priveasca iubita flirtand pe la petreceri cu alti barbati. Pana la urma cei doi s-au despartit.
Am fost devastate. Cand eram doar noi doi relatia era incredibila. Dar am distrus-o cu infidelitatea, despre care, in mod ironic, credeam ca este lucru care o va salva", a spus .
Cei doi au ramas prieteni si isi povestesc noile experiente. Barbatul are o relatie cu o femeie care insista sa-i fie fidel, iar acest lucru ii da mai multa incredere in el.
Holly Hill se intalneste la randul ei cu un alt barbat si este optimista in ceea ce priveste viitorul, pentru ca face acum lucrurile in mod diferit. “Simt ca pot fi fericita in relatia cu un singur barbat”.

Orasul care va suferi cea mai mare transformare din lume in 2012


Orasul care va suferi cea mai mare transformare din lume in 2012


Londra este pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru Jocurile Olimpice 2012. Business Insider noteaza ca va suferi o transformare majora care va lasa un semn permanent asupra metropolei. Unele proiecte, precum zgarie-norii,  vor remodela vizual unul dintre cele mai impresionante orase din lume. 


 Este un plan radical pentru o metropola care a evitat in mod traditional asemenea cladiri in favoarea unora istorice cum ar fi Catedrala Sf. Paul.
Britanicii s-au pregatit serios pentru aceasta competitie. Cu doi ani inainte, locuitorii au fost atent instruiti cum sa se comporte cu puhoiul de turisti asteptat in regat. Nu doar cei din turism trebuie sa stie particularitatile fiecarui popor in parte, dar si simplii londonezi au fost informati, de pilda, ca polonezii sunt aprigi la bautura si ca poate fi, cu mare usurinta, interpretat gresit comportamentul japonezilor si asta pentru ca daca acestia zambesc nu inseamna ca sunt neaparat multumiti.  Japonezii zambesc si cand sunt suparati, jenati sau dezamagiti.
Toate aceste informatii se gasesc intr-o brosura cu sfaturi.
"Evitati sa faceti cu ochiul cuiva din Hong Kong". "Niciodata, sub nicio forma, nu confundati un canadian cu un american".  Mexicanilor nu le place sa li se vorbeasca despre saracia din tara lor, iar arabii nu suporta comportamentul autoritar.
Cel putin asa spun expertii britanici, care au facut apel la consultanti din tarile respective pentru redactarea fiecarui sfat in parte.  Toata osteneala e de inteles, daca analizam putin cifrele.
Marea Britanie obtine anual 183 de miliarde de dolari din turism si peste 2,5 milioane de localnici isi castiga painea din asta.  
"Am vrea ca turismul sa castige 2,5 miliarde de dolari din gazduirea acestor jocuri", spune Patricia Yates, de la agentia VisitBritain, responsabila cu promovarea tarii in strainatate.  Dar autoritatile britanice nu au in vedere numai suplimentarea castigurilor imediate, ci isi fac planuri si pe termen lung. 
"Vrem sa-i convingem pe cei 4 miliarde de telespectatori care vor vedea evenimentul la televizor sa vina in Marea Britanie. A-i face sa se simta bineveniti face parte din aceasta strategie", adauga Patricia Yates. Unii dintre localnici au insa si sugestii mai practice: "Sa le oferim umbrele cand coboara din avion!". Tinand cont de reputatia pe care o are vremea din Londra, umbrelele se vor vinde cu siguranta in numar mare.


Marul discordiei la Apple. De ce se plang inginerii celei mai admirate companii din lume


Marul discordiei la Apple. De ce se plang inginerii celei mai admirate companii din lume

Management nou, directii noi. De cand a venit Tim Cook la boardul celei mai valoroase companii din lume, lucrurile s-au schimbat la Apple



Concret, inginerii din cadrul companiei de IT au declarat pentru jurnalistii revistei americaneFortune ca executivii se implica prea mult in sarcinile lor, lucru total eronat, din punctul de vedere al tehnicienilor. Motivele sunt cat se poate de simple: executivii nu inteleg mereu munca inginerilor, iar acest lucru nu se intampla pe vremea regretatului Steve Jobs, co-fondator si fost CEO al Apple, decedat in octombrie anul trecut.

Max Paley, fost vice-presedinte al departamentului de inginerie, a povestit pentru revista Forbes ca lucrurile s-au schimbat din punct de vedere al stilului de lucru. Mai precis, daca inainte Jobs punea foarte mult accent pe inovatie si libertate de miscare, acum noul CEO se comporta mult mai conservator, cerandu-le sefilor sa fie mult mai atenti cu munca tehnicienilor.
Paley a plecat de la Apple dupa 14 ani de lucru in cadrul companiei. El a marturisit ca a decis sa faca acest lucru la finalul lui 2011, tocmai pentru ca noile cerinte nu coincideau cu stilul sau de lucru, cu propriile principii.
Fostul inginer a declarat ca Steve Jobs conducea compania mai mult prin prisma inginerilor sai. Practic, toate sugestile si ideile acestora erau implementate de furnizori si de managerii de proiect. Odata ce Cook a devenit CEO, lucrurile s-au schimbat radicat, si anume: sedintele sunt astazi conduse de managerii de proiect, in timp ce sarcinile tehnicienilor sunt foarte reduse.

Steve Jobs, considerat un “Michelangelo al erei digitale”, considera tehnicienii care lucrau la Apple extrem de valorosi, motiv pentru care nu intervenea in munca lor, oferindu-le libertate de exprimare. Tim Cook vede insa managerii mult mai capabili sa gestioneze intreaga activitate a corporatiei si sa nuanteze trendul tehnologic. Ramane insa de vazut daca noul CEO greseste sau nu in ceea ce priveste eficienta si capacitatea angajatilor sai.