Sunday, May 6, 2012

Samsung Galaxy S III



Samsung GALAXY S III pur şi simplu ne surprinde. Lucruri mărunte, cum ar fi să rămână în funcţiune când vă uitaţi la el şi să îi urmărească pe cei dragi. Proiectat pentru oameni, depăşeşte condiţia de dispozitiv inteligent şi vă îndeplineşte dorinţele, gândind în timp ce gândiţi, acţionând în timp ce acţionaţi.

Intelligence

Noi funcţii uşor de utilizat, dar excepţional de puternice.

S Voice

De ce nu aţi primi un răspuns de la telefonul dvs.? Spuneţi-i
să se trezească! Mai bine chiar, îi puteţi spune telefonului
GALAXY S III să oprească alarma pentru câteva minute şi
să vă permită să dormiţi puţin mai mult. Răspundeţi la
telefon (sau respingeţi un apel), porniţi muzica (sau
opriţi-o), ba chiar spuneţi camerei foto când să fotografieze.
































 



















Social tag

Acum este şi mai uşor să vă urmăriţi
prietenii şi pe cei dragi. Etichetele sociale
vă permit să uniţi figurile din albumul
fotografic cu activitatea din fluxurile
media sociale. După ce aţi creat linkul, tot
ce aveţi de făcut este să vă uitaţi la
fotografiile lor şi veţi vedea starea
lor actuală.




Direct call

Samsung GALAXY S III ştie chiar când doriţi
să vorbiţi. Când scrieţi un mesaj cuiva şi
decideţi să efectuaţi mai bine un apel
telefonic, ridicaţi pur şi simplu telefonul la
ureche, iar funcţia Apel direct va forma
numărul pentru dvs. Nu mai trebuie să
căutaţi prin jurnalul de apeluri sau lista
de contacte. Lăsaţi telefonul GALAXY S
III să facă totul.


Smart stay

Datorită funcţiei inovatoare Smart stay, GALAXY S III recunoaşte în mod automat când vă uitaţi la telefon, indiferent dacă este pentru a citi o carte electronică sau pentru a naviga pe web. Camera din faţă se uită direct în ochii dvs. şi menţine un afişaj luminos, pentru o plăcere continuă a vizionării. Ce idee strălucitoare.


Smart alert

Când ridicaţi telefonul, nu ar fi minunat dacă cineva v-ar informa ce s-a întâmplat în timpul cât aţi fost plecat? Samsung GALAXY S III ştie că v-aţi întors şi vă trimite un mic semnal vibrant pentru a vă informa cu privire la apelurile ratate şi mesajele noi. Nu vi se pare o atenţie minunată?


Sharing

Faceţi conexiuni, partajaţi şi bucuraţi-vă.

S Beam

Partajarea conţinutului cu prietenii din apropiere
poate fi simplă, rapidă şi chiar amuzantă. S Beam
vă permite să vă conectaţi instantaneu pentru a
transfera documente, contacte, imagini, muzică,
videoclipuri şi tot ce mai doriţi. Trebuie doar să
puneţi în contact părţile din spate ale telefoanelor,
să vă conectaţi, să partajaţi şi să vă bucuraţi.

S Beam

Partajarea conţinutului cu prietenii din apropiere
poate fi simplă, rapidă şi chiar amuzantă. S Beam
vă permite să vă conectaţi instantaneu pentru a
transfera documente, contacte, imagini, muzică,
videoclipuri şi tot ce mai doriţi. Trebuie doar să
puneţi în contact părţile din spate ale telefoanelor,
să vă conectaţi, să partajaţi şi să vă bucuraţi.


AllShare Play

Mai există o modalitate de partajare a conţinutului
pe diferite dispozitive. Se numeşte AllShare Play şi
ne permite să lucrăm împreună, prin magia DLNA şi
Wi-Fi Direct, oferindu-ne acces la distanţă la
documente şi fişiere multimedia, în momentul în
care lucrăm în altă parte, pe un ecran diferit.


Buddy photo
share

Gestionarea şi partajarea fotografiilor dvs. nu poate fi mai simplă de atât. Telefonul recunoaşte figurile şi le creează linkuri pentru dvs., utilizând ca referinţă profilurile grupurilor dvs. Acum mai trebuie doar o singură atingere pentru a putea partaja instantaneu cu cineva.


AllShare Cast

Nu ar fi minunat să creaţi o copie a ecranului telefonului dvs. pe un ecran mare prin conexiune wireless? Acum este posibil. AllShare Cast vă permite să o faceţi şi este o funcţie perfectă pentru jucători. După ce jocul apare pe ecran, puteţi chiar să utilizaţi butoanele telefonului ca pe un controler prin gesturi. Fără cabluri, fără probleme.


Greatness

Samsung GALAXY S III - este o bucurie să îl ţii şi să îl priveşti. Eleganţă simplă, subliniată de un design natural. Cu o putere de procesare maximizată şi o performanţă remarcabilă

Design

Indiferent dacă este vorba despre orizontul văzut
la ocean sau despre maiestuoasele păduri nordice
de brazi, un lucru este sigur: în natură nu există linii
drepte. Designul minimalist şi organic al telefonului
GALAXY S III este reflectat de liniile sale plăcute şi
care nu sunt drepte. Orientat complet spre
încântarea celor ce îl mânuiesc, oferă o experienţă
confortabilă, cu posibilităţi de utilizare îmbunătăţite.
Senzaţia confortabilă când este ţinut în mână,
curbele blânde şi forma organică, platinată, oferă
o senzaţie şi un aspect natural


Pop up play

Este uşor şi amuzant să faceţi mai multe lucruri simultan pe ecranul Super AMOLED HD de 4,8 inchi al telefonului GALAXY S III. Prin redarea în fereastra de tip pop-up şi cu ajutorul puternicului procesor Quad-Core, puteţi viziona videoclipuri în mod HD într-o fereastră, în timp ce trimiteţi, simultan, un mesaj text sau e-mail. Redimensionaţi videoclipul, trageţi-l în locul dorit de pe ecran şi discutaţi cu prietenii sau navigaţi pe web. Nu rataţi nimic.


4.8 HD Super AMOLED

Este ceea ce noi numim a privi realitatea. Cei 4,8 inchi oferă un ecran de înaltă definiţie şi o experienţă intensă de vizionare. Cu culori naturale şi timp de răspuns ultrarapid, redarea videoclipurilor în mod HD este de o claritate extraordinară. Are, de asemenea, o eficienţă energetică incredibilă şi este uluitor de subţire.


Best photo

Samsung GALAXY S III ştie cea mai bună ipostază a dvs., asigurându-vă că nu veţi pierde niciun zâmbet şi nu veţi surprinde pe cineva tocmai în momentul în care clipeşte. Face automat o serie de 8 cadre pentru a crea o scenă continuă, iar dvs. îl veţi alege pe cel mai bun.


LTE
(depends on country)

Unele forme de comunicaţie evoluează rapid. Foarte rapid. Viteza LTE se situează în momentul actual între 30 şi 60 de megaocteţi pe secundă, pentru a deveni şi mai rapidă. Redaţi videoclipuri în flux, încărcaţi conţinutul în cloud sau jucaţi cele mai recente jocuri online, cu grafică excepţională.






































































AP ii cere scuze barbatului pe care l-a concediat acum 67 de ani pentru ca a dat stirea secolului


AP ii cere scuze barbatului pe care l-a concediat acum 67 de ani pentru ca a dat stirea secolului



Agentia Associated Press (AP) si-a prezentat scuzele postume unui ziarist pe care l-a concediat pentru ca a incalcat embargoul militar anuntand inainte de termen capitularea Germaniei, in 1945.
Pentru ca a facut publica stirea, pe langa concedierea din agentia de presa, jurnalistulEdward Kennedy a fost si expulzat din armata americana, unde era acreditat.
"A fost o zi ingrozitoare pentru AP. Aceasta afacere a fost gestionata in cel mai prost mod cu putinta", a declarat directorul agentiei americane, Tom Curley.
Kennedy facea parte dintr-un grup de 17 ziaristi prezenti la Reims (estul Frantei) in 7 mai 1945 pentru a acoperi reuniunea in cadrul careia trupele germane semnau capitularea.
 Uniunea Sovietica dorea ca victoria sa fie anuntata la Berlin, oras pe care Armata Rosie il cucerise cu cateva zile inainte, iar ziaristii acceptasera sa astepte ca o a doua ceremonie sa fie organizata, inainte de difuzarea informatiei.
Initial, jurnalistilor li s-a cerut sa astepte inainte de difuzarea informatiei cateva ore, dupa care 36 de ore, pana in data de 8 mai 1945, ora 15,00. Reprezentantul AP nu a respectat insa decizia.
El a explicat la vremea aceea ca i-a cerut unui militar insarcinat cu cenzura sa ridice embargoul. Acesta din urma a refuzat. Kennedy a utilizat atunci un telefon militar nesupravegheat pentru a transmite informatia biroului AP din Londra, care a difuzat-o in scurt timp.
"Atunci cand razboiul s-a terminat, nu poti opri o informatie in acest mod. Lumea trebuia sa stie", ii da dreptate Tom Curley jurnalistului, dupa 67 de ani de la eveniment.
Edward Kennedy a murit intr-un accident de masina in 1963, dar fiica sa, Julia Kennedy Cochran, spune ca acesta ar fi fost incantat de scuzele prezentate de AP daca ar mai fi fost in viata.

Viata in “orasul secret”, unde se fabricau bombe in cel de-al Doilea Razboi Mondial


Viata in “orasul secret”, unde se fabricau bombe in cel de-al Doilea Razboi Mondial 


In 1942 guvernul Statelor Unite a cedat mai mult de 60.000 de acri de pamant in Estul statului Tennessee pentru proiectul Manhattan. Zona, numita Oak Ridge, devenise „casa” a peste 3.000 de oameni. Insa in urmatorii sapte ani, orasul a ramas top-secret. Motivul: mii de lucratori federali lucrau aici la productia si dezvoltarea bombelor atomice, informeaza Business Insider.



ak Ridge a devenit la sfarsitul anilor `40 un oras despre care putini auzisera. Cu toate astea aici locuiau peste 75.000 de oameni. Rezidentilor li se cereau sa poarte insigne pentru a se identifica cand se aflau in afara caminelor. Totodata, acestia din urma erau nevoiti sa mearga inarmati atunci cand se aflau aproape de intrarea in oras.
Departamentul American al Energiei a facut publice recent sute de fotogragii din anii 1940, care arata cum se desfasura viata in „orasul secret”, scrie publicatia Business Insider. Fotografiile prezinta o felie de viata din timpul perioadei monumentale a istoriei Statelor Unite.
Din imaginile facute publice de american se poate observa cum mii de oameni din diverse state erau adusi sa lucreze si sa traiasca in locuintele improvizate de americani.
Pana in 1945, populatia Oak Ridge ajunsese sa numere 75.000 de oameni, de la putin peste 3.000 cat avea in 1942, cand a fost cedata zona.
Rezidentii beneficiau de anumite privilegii, cum ar fi sa detina animale de companie, sa participe la diverse evenimente sociale (doamnele la reuniuni mondene – ceai sau sa organizeze targuri de carti in care faceau schimb de publicatii).
Mai multe despre viata in orasul secret in care se produceau bombe in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial puteti vedea din imaginile de mai jos.