Monday, August 19, 2013

Hot Dogs or Legs


Fabulous


No worries


Mah Face...


I want my relationship just like this


I got bitten by a shark!


We all have that one skinny friend that eats more than a fat person


Graduate - Go chase your dreams...


What my Relationships are Built On


Wise words


I smile because i have absolutely no idea whats going on


The reason women live longer than men


18 years of bad luck


The pink panther's to do list


Unicorn Farts


My cousin and I are starting a tradition where we wear matching shirts to family gatherings


Instant antidepressant



Ca să-ți dai seama cât valorează un an, 
Întreabă un student care a picat examenul.

Ca să-ți dai seama cât valorează o lună,
Întreabă o mamă care a născut prematur.

Ca să-ți dai seama cât valorează o zi,
Întreabă pe cineva născut pe 29 februarie.

Ca să-ți dai seama cât valorează o oră,
Întreabă doi îndrăgostiți care abia așteaptă să se întâlnească.

Ca să-ți dai seama cât valorează un minut,
Întreabă un om care a pierdut trenul.

Ca să-ți dai seama cât valorează o secundă,
Întreabă un șofer care tocmai a evitat un accident.

Ca să-ți dai seama cât valorează o viață
Întreabăte ce simți când pierzi pe cineva drag.

Berea care previne mahmureala


Cercetătorii de la Institutul Griffith Health din statul australian Queensland au descoperit o metodă prin care pot preveni apariţia mahmurelii în urma consumului de bere.
Oamenii de ştiinţă au descoperit că atunci când introduceau electroliţi în bere, aceasta devenea de trei ori mai eficace în procesul de hidratare.
Profesorul Ben Desbrow afirmă că această metodă poate fi folosită fără a afecta gustul berii.
„Cercetarea noastră dorea să afle dacă putem manipula proprietăţile electroliţilor din bere şi cantitatea de alcool din bere pentru a îi influenţa potenţialul de rehidratare”, explică profesorul.
„Ştim că berea este o băutură foarte populară, oamenii preferând să o consume mai ales după ce au făcut sport sau au depus un efort considerabil. Din punctul nostru de vedere, studiul nostru explorează metode de reducere a riscurilor, ceea ce va permite oamenilor să bea în continuare bere, dar reducând riscurile asociate consumului de alcool şi îmbunătăţind potenţialul de rehidratare al acestei băuturi”, afirmă specialistul.
Profesorul Desbrow spune că apa rămâne cea mai bună băutură de consumat după un efort intens, însă crede că berea modificată ar putea reduce efectele nocive ale alcoolului, limitând totodată efectele mahmurelii.
Echipa de cercetători a testat patru tipuri de bere, descoperind că berea de tip light era reţinută cel mai bine corp, fiind cu o treime mai eficientă în hidratarea corpului decât berea obişnuită.

Cel mai tanar om de afaceri din lume


Un baiat in varsta de 10 ani a reusit acum doi ani sa puna pe picioare o afacere atat de profitabila, incat a fost nevoit sa isi angajeze mama si doi frati mai mari pentru a-l ajuta.
Britanicul Harli Jordean este diferit fata de toti ceilalti copii de varsta lui. In timp ce prietenii lui se joaca pe calculator, Harli este ocupat cu furnizori, stocuri si comenzi pentru afacerea sa cu bile, scrie presa britanica.
Baiatul conduce un site care vinde bile, de patru ani, iar compania sa produce mii de lire in fiecare an, datorita comenzilor care vin chiar si din Statele Unite.
“Visul meu este sa am un lant de magazine precum Hamleys – va fi unul dintre cele mai mari magazine de jucarii din lume, dar va vinde tot soiul de bile”, a declarat Harli.
Baiatul a povestit ca prietenii lui nu au crezut la inceput ca are propria afacere, insa acum sunt unii dintre clientii sai fideli.
Tanarul om de afaceri a povestit ca si-a inceput afacerea de milioane prin schimbul de bile cu prietenii lui.
Atunci cand a ramas fara bile, a rugat-o pe mama lui sa-i cumpere altele de pe internet, insa pentru ca nu a gasit un loc, s-a hotarat sa deschida el insusi un magazin online.

Vrei să scapi de sforăit? Cântă!


Un set simplu de exerciţii vocale poate întări muşchii slăbiţi din gât şi, astfel, atenuează sforăitul, au descoperit specialiştii.
Descoperirea a fost făcută după ce o profesoară de canto a conceput o metodă de a ajuta un prieten să nu mai sforăie.
Alise Ojay a stabilit un program de exerciţii vocale cu efect asupra laringelui şi părţii posterioare a cerului gurii, exerciţii care au ajutat atât la oprirea sforăitului, cîât şi la dispariţia apneei de somn (oprirea respiraţiei în timpul somnului, o afecţiune de care suferă unii oameni şi care poate deveni periculoasă).
Rezultatele obţinute de ea au determinat iniţierea unui studiu la Exeter University şi la Royal Devon and Exeter NHS Foundation Trust.
Participanţii – 60 de persoane care sforăiau tare în timpul somnului – au fost împărţiţi în două grupuri de mărime egală.
Unul dintre grupuri a încercat exerciţiile de canto propuse de Alise Ojay câteva minute în fiecare zi, timp de 3 luni. După acest interval, s-a constatat că la ei problema sforăitului se îmbun[tăţise mult, comparativ cu cei 30 de participanţi care nu făcuseră exerciţiile.
Exerciţiile au redus intensitatea şi frecvenţa sforăitului şi au îmbunătăţit calitatea somnului, în general. Participanţii au declarat că exerciţiile nu sunt dificile şi că le-a fost uşor să le facă timp de 3 luni.
Este o veste bună pentru cei care sforăie, deoarece deschide calea spre o nouă metodă de a trata aceste tulburări, evitând abordările chirurgicale.
Totuşi, după cum explică Malcolm Hilton, un specialst otolaringolog care a condus cercetarea, pentru a obţine rezultate bune, exerciţiile trebuie completate cu un stil de viaţă sănătos; de exemplu, persoanele afectate trebuie să se pună accent pe atingerea şi menţinerea unei greutăţi normale, deoarece excesul de greutate este o cauză binecunoscută a sforăitului.