Monday, May 21, 2012

Imagini socante:Mii de fotografii cu executii ale Mafiei din New York,facute publice dupa 100 de ani


Imagini socante:Mii de fotografii cu executii ale Mafiei din New York,facute publice dupa 100 de ani


Peste 870.000 de fotografii din Departamentul de Arhiva al New Yorkul-ui au fost facute publice.
Imaginile, vechi de peste 100 de ani, au nascut controverse in America, mai ales dupa ce printre ele au aparut si fotografii cu victime ale Mafiei.
"Este una dintre cele mai mari colectii de fotografii politiste realizate vreodata.", a declarat responsabilul cu arhivarea acestor imagini, Eillen Flannelly, pentru New York Times.
La inceputul anilor 1900, New York-ul inregistra un varf in lupta cu Mafia, renumita pentru afacerile ilegale si "executiile cu sange rece". O parte dintre aceste executii au fost surprinse in fotografii si pastrate in tot acest timp.
20 dintre cele mai socante imagini din aceasta colectie uriasa au fost preluate de catre Business Insider, care le-a postat pe internet.





















Top 10: cei mai sexy sâni naturali din showbizul autohton!


Top 10: cei mai sexy sâni naturali din showbizul autohton!

Pentru că ştim că mulţi dintre voi preferă o pereche de sâni naturali, fie ei mici şi jucăuşi sau mari şi impunători, v-am pregătit un top cu vedete care nu au apelat încă la ajutorul medicului estetician.




Iată care sunt divele de la noi, care preferă naturalul şi s-au mulţumit cu ce le-a înzestrat mama natură:


Adelina Pestriţu




Fosta doamnă Vârciu s-a mândrit dintotdeauna cu sânii ei naturali


Delia Matache




Cu toate că nu a trecut prin cabinetul medicului estetician, Delia Matache este posesoarea unui bust generos


Antonia




"Nu mă simt ca cea mai frumoasă femeie din lume. Nu sunt nici măcar sexy. Mă uit în oglindă şi văd că sunt drăguţă, dar nu cea mai frumoasă, sunt mii de femei mult mai frumoase ca mine. Ca să arăt aşa ţin regim şi merg regulat la sală", zice Antonia.


Mădalina Pamfile




Cu toate că a fost înzestrată cu un bust frumos, Madalina vrea să-şi pună silicoane: "Vreau să-mi pun ţâţe"


Alexandra Stan




Alexandra Stan se mândreşte cu sânii ei şi a realizat un pictorial topless pentru editia internationala FHM!


Roxana Ionescu




Când a apărut pentru prima dată la televizor, în costum de baie, bărbaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la decolteul ei.


Gina Pistol






Pe vremea cănd se afişa la braţul lui Ciprian Marica, Gina Pistol îşi dorea un bust mai mare. Se pare că a renunţat la idee... şi bine a făcut


Sylvia




Sylvia îşi permite din când în când să evadeze în lumea erotismului, blonda nu zice nu pictorialelor sexy care lasă la vedere sânii.


Andreea Bănică




După naştere, sânii Andreei Banica erau cu două numere mai mari decât ar fi trebuit, lucru care a îngrozit -o pe solistă. Astfel, aceasta a apelat la electrostimulare pentru a-i micşora.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, s-a căsătorit


Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, s-a căsătorit

La sfârsitul unei săptămâni intense, în care compania s-a listat la bursă, fondatorul reţelei de socializare Mark Zuckerberg şi-a schimbat "statutul relatiei" din "într-o relatie" în "căsătorit" pe pagina sa de Facebook


Fericita este Priscilla Chan, in varsta de 27 de ani, cu care Mark avea o relaţie de peste 9 ani. Evenimentul a fost o surpriză, invitaţii crezând ca iau parte la sărbătorirea de catre Priscilla a absolvirii facultăţii de medicină. În aceeaăi zi în care Priscilla a absolvit facultatea, Zuckerberg a implinit 28 de ani.
Cei doi s-au cunoscut în urmă cu nouă ani la Harvard, locul de naştere al Facebookului in 2004.
Nunta a avut loc la numai o zi după debutul Facebook pe bursa Nasdaq de la New York. Listarea Facebook la bursă a creat câteva mii de milionari "pe hârtie" în rândul angajaţilor companiei, dar şi câţiva miliardari printre fondatorii reţelei şi investitorii care au susţinut de la începuturi dezvoltarea acesteia.