Monday, July 22, 2013

Epic Turtle Jump

Landfill Harmonic - The World Sends Them Garbage, They Send Back Music

Four Cats React To A Stuffed Bobcat

Walking On Quicksand Is Kinda Awesome

Amazing Plant Timelapse

Parkour Goat Jumps Over 5-Foot Fence

What kind of Asian are you?

I am a Gorilla


8 lucruri bizare pe care nu le ştiai despre jucăriile sexuale


Jucăriile sexuale precum vibratoarele, dildourile sau lubrifianţii cu greu mai pot şoca pe cineva. Până la urmă, jucăriile sexuale se vând ca şi vitaminele în farmacii. Aşa că te-ai putea întreba ce ar putea fi bizar în legătură cu jucăriile sexuale.

Iată câteva lucruri despre jucăriile sexuale mai puţin ştiute.
1: Vibratorul a fost inventat de către un doctor pentru a ajuta femeile isterice
Ei bine da, primul vibrator electric (invenţia cântărea peste 18 kg şi era nevoie de două persoane pentru a o manevra) a fost folosită de către un medic britanic pentru a trata femeile isterice. Medicul folosează instrumentul pentru a produce orgasm femeilor nervoase sau stresate. Din fericire, câţiva ani mai târziu a fost creată versiunea pentru acasă.
2: Vibratorul iepuraş are forma unui animal din motive legale
Iepuraşul (de care Charlotte din Sex and the City devenise dependentă) a fost inventat în Japonia, ţară unde era împotriva legii să creezi o jucărie sexuală asemănătoare unui penis. Dar oare de ce i s-a permis acestei jucării să aibă componente asemănătoare cu urechile unui iepuraş, nimeni n-a înţeles. Însă, multe femei sunt fericite că producătorul nu a renunţat la idee în ciuda obstacolelor apărute.
3: Vânzările cresc în timpul recesiunilor economice
Femeile renunţă la orice altceva, în timpul recesiunii economice cu excepţia jucăriilor sexuale. Vânzările de produse sexuale nu doar că nu se reduc în timp de criză economică, dimpotrivă cunosc un trend ascendent.
Dacă tu nu-l foloseşti există şanse mari să fie folosit de colega de cameră
Potrivit unui studiu academic privind folosirea vibratorului în SUA – da, oamenii de ştiinţă americani sunt plătiţi să facă astfel de cercetări – una din două femei împrumută vibratorul.
5: Nu doar femeile se ajută de vibrator să ajungă la orgasm
Credinţa conform căreia bărbaţii sunt puţin speriaţi de vibrator ar putea fi falsă. 81% dintre femei şi-au adus vibratorul în dormitor în timp ce erau cu un bărbat.
6: V-Day vine de la Ziua Vibratorului
Uitaţi de flori şi ciocolată domnilor. Sau, şi mai bine, la aceste cadouri tradiţionale puteţi opta şi pentru o jucărie sexuală de Ziua îndrăgostiţilor. Potrivit unui sondaj realizat în magazinele pentru adulţi creşterile acestora se dublează în luna Februarie, 1 din 5 persoane au spus că au folosit un vibrator cu partenerii pe 14 Februarie.
7. Femeile care folosesc vibratorul au o viaţă mai sănătoasă
Se ştie că orgasmele regulate pot duce la o viaţă mai lungă, iar un studiu a descoperit că femeile care folosesc în mod regulat vibratorul au şi un aparat genital foarte sănătos.
Jucării sexuale # 8: Cea mai bine vândută jucărie sexuală este…
Nu, nu este vibratorul şi nici dildoul, aşa cum v-aţi fi aşteptat. Jucăria care dispare cel mai repede de pe rafturi este… lubrifiantul.

Top 5 fantezii sexuale pe care femeile le au cel mai des


Fanteziile sexuale iti pot condimenta, fara doar si poate, viata sexuala. Nu intotdeauna insa le poti pune in aplicare. Pe unele dintre ele, nici macar nu le poti impartasi partenerului de dormitor. Iata care sunt cele mai des intalnite fantezii sexuale ale femeilor, potrivit sexologilor.

1. Sexul cu un coleg de serviciu
Aceasta fantezie comuna la ambele sexe, este totusi mai des intalnita la urmasele Evei decat la barbati. Potrivit lui Nancy Friday, autoare americana de carti despre sexualitatea femeii, in documentarile sale, majoritatea femeilor avea pe prima pozitie in topul fanteziilor, sexul cu un coleg de serviciu.
O varianta este si sexul cu un necunoscut, in ideea experimentarii unei partide fara implicatii emotionale.
2. Sexul in grup
Aceasta fantezie sexuala este destul de des intalnita in randul femeilor, mai mult decat cineva si-ar putea inchipui sau femeile si-ar dori sa o recunoasca. Femeile se viseaza in centrul atentiei, adulate de mai multi barbati.


3. Victima sau stapana
Jocul de-a victima poate fi extrem de excitant pentru unele dintre femei. Si este si usor de pus in practica alaturi de partener.
La fel de excitant este si fantezia dominarii, in care femeia preia fraiele, detine controlul si ii ordona partenerului sa-i satisfaca toate dorintele.


4. Placere totala
Femeile viseaza des sa fie sarutate, mangaiate, linse din cap pana in picioare, intr-un preludiu prelungit care sa le urce pe culmine extazului.
O alta versiune a acestei fantezii este preludiul in cada, cu masaj din cap pana in picioare.


5. Sexul voyeuristic
Unele femei sunt excitate de ideea ca cineva le priveste facand sex. De aici se dezvolta si alte fantezii precum sexul in public sau filmarea partidelor de sex.

Aurul – un posibil contraceptiv pentru bărbaţi?


În căutarea unor noi metode de contracepţie, mai sigure şi mai uşor de utilizat de către bărbaţi, cercetătorii chinezi au studiat efectul injectării în testicule a unor nanoparticule de aur, care, în anumite condiţii, reduc considerabil fertilitatea masculină.

Metodele contraceptive pentrui bărbaţi sunt puţine şi au destule dezavantaje: prezervativele nu sunt eficiente dacă nu sunt utilizate corect, metodele hormonale pot interfera cu metabolismul şi sistemul endocrin în moduri nedorite, iar vasectomia necesită intervenţii chirurgicale şi este ireversibilă.
Medicii şi oamenii de ştiinţă caută de decenii întregi metode anticoncepţionale noi, care să fie uşor accesibile bărbaţilor şi să fie cât mai eficace.
Cea mai recentă contribuţie vine din partea cercetătorilor de la Universitatea de Ştiinţă şi Tehnologie din China, care propun utilizarea unei metode non-chirurgicale, reversibile şi necostisitoare. Detaliile acestei tehnici – - testate deocamdată pe şoareci – au fost publicate în Nano Letters.
Metoda are la bază faptul – cunoscut de multă vreme – că ridicarea temperaturii la nivelul testiculelor distruge spermatozoizii.
Pentru a obţine această creştere a temperaturii cercetătorii au folosit nanoparticule de aur, de formă cilindrică, pe care le-au injectat în testiculele şoarecilor.
Aceste nanoparticule absorb radiaţia infraroşie şi se încălzesc, ducând la creşterea temperaturii în testicule, ceea ce afectează negativ spermatogeneza (producţia de spermatozoizi) şi reduce fertilitatea. (Proprietatea acestor nanoparticule de absorbi radiaţia infraroşie, convertind-o în căldură, este studiată de alţi cercetători ca un mijloc de a încălzi şi astfel distruge celulele canceroase.)
Cercetătorii chinezi au încercat să încălzească testiculele şoarecilor la diferite temperaturi, pentru a obţine anumite efecte controlate.
Ei au pornit de la ideea că o încălzire de nivel scăzut ar distruge spermatozoizii, dar nu şi celulele producătoare de spermatozoizi; astfel, metoda contraceptivă ar fi reversibilă, deoarece s-ar păstra capacitatea testiculelor de a produce spermatozoizi.
În schimb, printr-o încălzire mai puternică, particulele de aur ar vătăma permanent celule producătoare de spermatozoizi, ducând la sterilitate.
Comparativ cu metodele hormonale, spun cercetătorii, metoda nanocilindrilor de aur ar avea mai puţine efecte secundare, deoarece n-ar interfera cu alte reacţii hormonale din organism. De asemenea, metoda ar fi mai puţin invazivă decât o intervenţie chirugicală, precum vasectomia.
Eventual, metoda ar putea fi utilizată în viitor şi pentru oameni, dar, oricum, ea poate fi utilizată imediat pentru sterilizarea animalelor domestice.
Pentru a testa efecienţa metodei, cercetătorii au studiat masculii de şoarece, împărţiţi în 6 grupuri.
Animalele din fiecare grup au primit o singură injecţie testiculară cu una dintre următoarele soluţii;: soluţie salină (pentru grupul de control), o soluşie cu concentraţia 105 µM de nanocilindri de aur şi una de 145 µM de nanocilindri .
Oamenii de ştiinţă au expus apoi testiculele animalelor la rdiaţie apropiată de infraroşu, la o anumită densitate volumică de energie (din două valori posibile), timp de 10 minute.
Cu ajutorul unei camere cu infraroşu, certcetătorii au constatat că temperatura testiculelor şoarecilor ajunge la valori cuprinse între 37 şi 45 de grade Celsius, în funcţie de concentraţia soluţie de nanocilindri şi de puterea laserului utilizat. Concentraţiile mai mari şi energiile mai mari ducea la creşteri mai mari de temperatură. (Temperatura normală a testiculelor la şoareci este de cca. 29 de grade C).
Pentru atesta fertilitatea, cercetătorii au lăsat şoarecii să se împerecheze la 7 şi apoi la 60 de zile după tratament şi au calculat fertilitatea ca fiind procentul de sarcini din numărul total de femele care se împerecheaseră.
După 7 zile, şoarecii care avuseseră temperatura testiculelor de 37 sau 40 grade C mai aveau doar 10% din fertilitatea şoarecilor netrataţi.
După 60 de zile, fertilitatea fusese recuperată parţial, ajungând la 50% din fertilitatea animaleor netratate.
În schimb, temperaturile de 45 de grade au sterilizat permanent animalele; celulele producătoare de spermatozoizi au fost distruse şi şoarecii respectivi nu au mai putut avea urmaşi,.
În ceea ce priveşte aplicarea metodei la om, Diana L. Blithe, care conduce un centru de contracepţie masculină la National Institute of Child Health and Human Development, spune că este necesar ca specialiştii să se asguire că nanoparticulele de aur nu migrează în alte organe şi că iradierea cu laser ţinteşte precis testiculele.
Metoda este potrivită şi pentru animalele de companie, crede John K. Amory, un cercetător în domeniul contracepţiei, la University of Washington, din Seattle. Dar bărbaţii s-ar putea să fie mai reticenţi în privinţa ei, din cauza posibilelor dureri la nivelul testiculelor, în timpul injecţiei şi după aceea.