Friday, October 19, 2012

Momentul in care un miliardar din Qatar ii da 1 milion de euro unei cersetoare romance




Abdel Wassim El Whani spune ca este un miliardar din Qatar, cu rezidenta in Paris, care adora sa-si arate bunastarea oferind cadouri extravagante.
Lumea a auzit prima data de Abdel Wassim El Whani luna trecuta, cand un video de pe YouTube il infatisa oferindu-i unei cersetoare din Romania 1 million de euro
La cateva zile dupa asta, un alt video l-a aratat cumparand mai multe telefoane iPhone 5, pe care le-a aruncat apoi trecatorilor.
Intr-un video mai recent, Whani le-a daruit un Lamborghini unor tineri pe care abia ii intalnise.
Aceste filmulete au fost vizualizate de peste 2 milioane de ori, iar Abdel a devenit un star. Acum oamenii il cauta si ii cer favoruri.
Povestea miliardarului Abdel Wassim El Whani a aparut zilele acestea pe un blog gazduit de Le Monde, iar siteul a fost inundat de mesajele a sute de oameni, care ii cereau ajutorul financiar.
Insa cine exact este Whani? Intr-un video, filmat de compania de productie Jisa Media, se spune ca este “un miliardar din Qatar care a decis sa imparta averea sa uriasa necunoscutilor care sunt in dificultate”. In rest, se stie prea putin despre acest om; exista o pagina de Facebook creata abia in luna septembrie, insa informatiile de pe ea nu par a fi reale.
Blogul The Observers al FRANCE 24 a facut cateva investigatii si au fost contactati oficiali din Qatar, insa nimeni nu-i recunoaste numele sau chipul.
Exista suspiciunea ca aceste videouri sunt, de fapt, o farsa facuta in scopuri publicitare.
Producatorii au refuzat sa vorbeasca despre ele. “O multime de oameni ne-au intrebat cine este in spatele acestor videouri, daca sunt adevarate sau nu… Nu o sa spun, vrem sa pastram discretia”, a spus Ange Jisa, producator JisaMedia.







Ai idee cat castiga angajatii Facebook ?


Angajatii companiei Facebook sunt platiti foarte bine !

Asta cu toate ca actiunile companiei au scazut drastic in ultima vreme