Sunday, June 24, 2012

GRAFIC:Europa imbatraneste rapid.Cati tineri cu varste de pana in 30 ani va mai avea Romania in 2025



Media de varsta pe glob inainteaza de la an la altul, arata un studiu realizat de grupul american Census. Nici Romania nu se indeparteaza de situatia celorlalte tari de pe glob.
Conform unui grafic comparativ realizat de Censuscu date plecand si 2005 si ceea ce ar urma sa se intample in 2025, media de varsta a populatiei globale va continua sa inainteze, planeta devenind practic mai batrana de la o zi la alta.
Daca in 2005, inte 30 si 44% dintre locuitorii dinRomania aveau varste de pana in 30 de ani, in 2025 acest procentaj va scadea pana la sub 30%, arata studiul Census.
Intr-o situatie similara se afla si vecinele Romaniei,UcrainaBulgaria si Ungaria, dar si ItaliaSpaniasi Germania.
Ca si in 2005, si in 2025 continentul african va avea cel mai mare procentaj de tineri din lume, cu peste 60% din populatie cu varste de pana la 30 de ani.


E yacht, insula si vila de lux. E cea mai frumoasa jucarie pentru miliardarii lumii.Costa 4 mil euro



Designerii de yachturi de la Orso au reusit sa imbine 3 dintre cele mai mari placeri pentru oamenii bogati ai lumii.
O insula, o vila de lux si un yacht urias au fost imbinate de catre austriecii de la Orso in cel mai spectaculos yacht al momentului.
Yachtul vine cu parlmieri, un jacuzzi, o zona pentru gratar si relaxare, merge si pe baza de energie solara si bineinteles, dormitoare de lux.
In 2013, aceasta insula sub forma de yacht va fi gata si va putea fi achizionata, scrie Bild, contra sumei de 4 milioane de euro.