Saturday, June 2, 2012

100% naturala si SUPER SEXY. Imagini de senzatie cu Dana Rogoz, pe care nu trebuie sa le ratezi


100% naturala si SUPER SEXY. Imagini de senzatie cu Dana Rogoz, pe care nu trebuie sa le ratezi

Dana Rogoz a facut senzatie pe o plaja din Valencia in costum de baie. Ea s-a lasat fotografiata de logodnicul sau, regizorul Radu Dragomir, iar fotografiile, extrem de naturale, i-au incantat pe fanii sai.

Dana Rogoz a postat pe blogul sau fotografiile in care apare purtand mai multe costume de baie, pe plaja din Valencia, alaturi de mesajul:
"M-am gandit ca a venit timpul pentru primul post dedicat costumelor de baie. stiu cat ma streseaza pe mine gasirea costumului perfect la inceputul fiecarui sezon, asa ca m-am gandit sa va sar putin in ajutor si sa va propun mai multe variante care sa va inspire. Acum asteptam doar vremea frumoasa!".




















Dupa 40 de ani. Ce s-a intamplat cu fetita din fotografia care a facut intreaga lume sa planga



Cu 40 de ani in urma, un jurnalist vietnamez angajat de Associated Press a realizat o fotografie socanta, care avea sa devina unul din simbolurile tragediei pe care le provoaca razboiul.
Copii fugind si strigand ingroziti, iar printre ei o fetita complet dezbracata, plangand. Acest cadru a fost surprins de Huynh Cong Ut in timpul razboiului din Vietnam.
Copiii si soldatii din spatele lor incercau sa scape cu viata, dupa ce armata americana lansase un atac aerian cu napalm asupra orasului Trang Bang, pe 8 iunie 1972.
Fetita care apare complet goala in aceasta poza se numeste Phan Thi Kim Phuc si avea pe-atunci 9 ani.
Se adapostise cu familia intr-un templu, cand atacul aerian a fost lansat. A apucat sa auda un soldat strigandu-le ca trebuie sa fuga de-acolo, pentru ca vor fi bombardati si vor muri.
Apoi un zgomot asurzitor, iar hainele de pe ea au luat foc, la fel si copacii din apropiere.
Fetita a fugit pe sosea, incercand sa se salveze, alaturi de fratii ei. La scurt timp, si-a pierdut cunostinta, din cauza durerii cumplite.
Spre norocul ei, fotograful care a imortalizat acele clipe de teroare a fost hotarat s-o salveze, cu orice pret.
A dus-o la un spital unde i s-a spus ca micuta era prea grav ranita pentru a scapa cu viata, insa el a insistat, a arata ca este jurnalist american, iar in final copila a primit ingrijirea necesara.
“Am plans cand am vazut fetita alergand. M-am gandit ca daca ea va muri, o sa ma sinucid si eu", povesteste fotograful Cong Ut.
Un alt jurnalist, Christopher Wain, a aranjat transferul fetitei la un spital american, unde a fost mai bine ingrijita.
“Nu stiam ce mi s-a intamplat", povesteste Phan Thi Kim Phuc, acum in varsta de 49 de ani. “M-am trezit in spital, aveam dureri cumplite si mi-era frica”.
Fetita a supravietuit, desi suferise arsuri de gradul III pe 30% din suprafata corpului. Ea isi aminteste si acum cele 13 luni de chin petrecute in spital, cand asistentele ii faceau zilnic baie si ii razuiau bucatile de piele arsa.
Intre timp, fotografia realizata de Ut a primit Premiul Pulitzer. Tanarul jurnalist a mai vizitat-o de cateva ori, pana cand regimul comunist din Vietnam le-a interzis orice legatura, iar viata copilei a redevenit un adevarat iad.
Inca avea dureri si medicamentele erau greu de gasit, insa comunistii au incercat sa se foloseasca de fotografia care a facut-o celebra, ca sa faca propaganda anti-americana.
Ea a fost obligata sa renunte la studii, desi isi dorea sa devina doctor.
“Atunci mi-am dorit sa fi murit in atacul cu napalm, asa cum a murit varul meu, sa fi murit si eu, ca sa nu mai sufar durerea si umilinta”.
Cu toate acestea, viata ei incepea sa intre treptat pe un fagas normal.


Si-a finalizat studiile in Cuba comunista, iar aici l-a intalnit si pe cel care avea sa-i devina sot



S-a casatorit cu Bui Huy Toan in anul 1992 si, dupa luna de miere petrecuta la Moscova, cei doi au reusit sa fuga in Canada. Cuplul locuieste acum la Toronto si au impreuna un baietel.
Phan Thi Kim Phuc a reluat legatura cu fotograful care i-a salvat viata, iar in anul 1999 a fost realizat un documentar despre povestea vietii ei.