Friday, May 18, 2012

Aceasta tanara risca sa ajunga la inchisoare, pentru ce a facut intr-un taxi, dupa ce s-a imbatat


Aceasta tanara risca sa ajunga la inchisoare, pentru ce a facut intr-un taxi, dupa ce s-a imbatat


O tanara britanica risca sa stea 3 ani de zile dupa gratii, intr-o inchisoare din Dubai, dupa ce a fost acuzata ca, prin comportamentul ei indecent, a incalcat legea statului islamic.
Rebecca Blake este o femeie de afaceri in varsta de 29 de ani, cu o educatie severa, primita intr-un liceu catolic. Ea se afla intr-o delegatia in Dubai.



Firma de recrutare pentru care lucreaza a platit 10 lire pentru a-i oferi o seara de distractie la barul The Irish Village, suma pentru care angajatul poate sa bea o seara intreaga, cat doreste.
Dupa 12 ore, ametita serios de bautura, tanara a plecat cu un taxi, alaturi de un irlandez pe care l-a intalnit in bar.
Soferul i-a vazut, cateva minute mai tarziu, in oglinda retrovizoare, sarutandu-se pe bancheta din spate a masinii.
Revoltat de comportamentul lor indecent, soferul a oprit si a chemat o patrula de politie, aflata in trafic.
Ofiterul chemat de taximetrist i-a surprins pe cei doi facand sex,
Cei doi au fost dusi la politie, acuzati ca au facut sex in public si ca au aparut beti intr-un loc public, ambele fiind considerate infratiuni grave in legislatia statului islamic.
Au fost eliberati pe cautiune numai dupa ce doi prieteni s-au oferit sa garanteze pentru onestitatea lor, predandu-si la politie pasapoartele.
Rebecca nu recunoaste acuzatia si sustine ca era singura in masina, fiind arestata pentru ca a baut o sticla de bere in taxi.
La randul sau, irlandezul Conor McRedmond neaga ca ar fi fost prins in timpul unui act sexual.
In Dubai, consumarea unei relatii intime in afara casatoriei se pedepseste cu inchisoare intre o luna si 3 ani, iar consumul de alcool cu 6 luni inchisoare si amenda.
In anul 2008, un cuplu de britanici a fost condamnat la 3 luni de inchisoare, pentru ca a facut sex pe plaja Jumeirah, desi ei sustin ca erau doar saruturi si imbratisari nevinovate. Sentinta lor a fost suspendata la recurs.
In 2010, alti doi tineri au stat o luna de zile la inchisoare, pentru ca s-au mangaiat si sarutat intr-un restaurant.

No comments:

Post a Comment