Saturday, June 23, 2012

Despre Nokia 3310


Sunt foarte sigur că ştiţi celebrul telefon gigantic de la Nokia,modelul 3310. Acest telefon are o istorie uimitoare,faţă de alte telefoane mobile. Ţin minte perfect că eram în clasa I sau clasa II şi la sfârşitul revistelor ProTV Magazin era reclama de la Conex unde era şi o poză cu acest telefon şi preţu său. Nu mai ţin minte exact cât costa. Dar telefonul mi-l doream enorm de mult chiar dacă nu aveam de vorbit cu cineva,ce să mai zic de internet şi aplicaţii. Ascultam sunetele alea, miduri.



Telefonul a fost lansat în anul 2000,după Hristos şi a avut un succes foarte mare în vânzari, cu 126 de milioane de unităţi vândute la lansarea sa. Practic un fel de iPhone de la începutul secolului 21.
Designul telefonului îl cunoaştem foarte bine,că seamănă cu o cărămidă ceea ce duce la un telefon foarte compact,rezistent cu o greutate de 133 grame. Cât să îţi cadă pantalonii de pe tine când îl ai în buzunar. Acesta are un design robust, care a avut  foarte mare contribuţie pentru succesul acestuia. Ecranul acestuia era de tip monochrome graphic.
Tot pe acest telefon e întâlnit şi SNAKE faimosul joc de pe telefoanele mobile. Telefonul mai dispunea şi de următoarele: screenvers,ceas,calculator,alarmă,miduri,SMS,ceea ce era prea mult pentru un telefon în vremea aceea.

Astăzi telefonul nu cred că mai este utilizat,eventual de bătrâni şi de copii mici pe post de jucărie.



No comments:

Post a Comment