Friday, June 22, 2012

CTP despre cele doua tabere din Romania: "Nastase si-a inscenat sinuciderea" vs "Opera lui Basescu"



Invitat in studioul Stirilor ProTV, Cristian Tudor Popescu a vorbit despre cele doua tabere care s-au construit in jurul tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase.
"Aceasta situatie aduce la suprafata valuri de ura de care nu suntem constienti. Am vazut doua manifestari opuse. Mai intai insi care zbierau pur si simplu ca le pare rau ca nu a murit, ca nu s-a impuscat cum trebuie. Insi care sugereaza ca tot ce s-a intamplat e doar o inscenare, ca n-a avut nimic. Sa fie folosita impotriva lui Traian Basescu, politic.Pe de alta parte, sunt cei aflati in partida domnului Nastase, in frunte cu domnul Ponta. A fost un exemplu de o manipulare odioasa a publicului pe un fond emotional" a spus Cristian Tudor Popescu laStirile ProTV cu Andreea Esca.
"Domnul Ponta vorbeste despre atmosfera de ura din tara asta, de santaj pe care a creat-o Traian Basescu, ceea ce e adevarat, dar nu are niciun motiv sa o lege de ACEST CAZ" a mai spus CTP.
"Unii pot crede ca Adrian Nastase si-a inscenat sinuciderea, altii pot crede ca Traian Basescu a orchestrat totul. Ca l-a hartuit pana cand l-a omorat. Asta crede publicul" a completat jurnalistul.

No comments:

Post a Comment