Tuesday, June 26, 2012

Fotografiile facute in intimitate si "scapate" pe internet. Divele care nu mai au nimic de ascuns



 S-au fotografia in intimitatea propriei case, insa celebritatea dobandita le-a adus in atentia presei mondene de pretutindeni.
Asa se face ca fotografiile pe care si le-au facut fie pentru a-si adimira singure formele, fie pentru a-si innebuni iubitii de la acea vreme, au ajuns sa fie admirate de o lume intreaga.
Emma Watson a devenit idol pentru multe adolescente cu rolul din "Harry Potter", dar si datorita bunului gust cu care se imbraca. Tanara nu s-a gandit o clipa ca o fotografie facuta in joaca va ajunge viral pe net, dar s-a intamplat. Iar fanii au vazut-o asa cum poate ea nu si-ar fi dorit.
Ashley Green a ajuns si ea o prezenta permanenta in lumea showbiz-ului dupa saga "Twilight". Nici prin gand nu i-a trecut ca pozele pe care si le-a facut in baia personala vor fi admirate de milioane de barbati.
Nici frumoasa Blake Lively nu s-a gandit ca lumea o va vedea asa cum numai iubitul o vedea. Imaginile i-au adus insa si un plus de publicitate. Nici nu mai conteaza daca a fost negativa sau pozitiva.
In ceea ce o priveste pe Christina Hendricks nici nu mai era nevoie de o asa fotografie. Barbatii puteau sa intuiasca si singuri ce forme generoase se ascund in spatele hainelor.
Pentru a nu mai exista niciun dubiu insa, actrita si-a pozat sanii greu de trecut cu privirea, iar imaginea "a scapat" pe internet.
Tot la capitolul forme generoase intra si Katty Perry. Iar fotografia care i-a innebunit pe fani este o dovada de necontestat.
Kelly Brook a iesit la un moment dat la plimare intr-o rochie decenta, cel putin atunci cand era privita din spate. Din fata lucrurile stateau un pic altfel, mai ales ca vedeta "a uitat" sa-si puna lenjerie intima la tinuta aleasa.







No comments:

Post a Comment