Thursday, December 8, 2011

Ce se intampla de fapt cu bagajul tau dupa ce faci check-in-ul la aeroport


Ce se intampla de fapt cu bagajul tau dupa ce faci check-in-ul la aeroport



 Ce se intampla de fapt cu bagajul tau dupa ce faci check-in-ul la aeroport
Iata cateva dintre cele mai demoralizatoare lucruri pe care barbatul le-a povestit sub protectia anonimatului (nu am putea spune ca ne si surprind in totalitate).
- Valiza ta calatoreste adesea intr-o companie bizara. " In afara de bagajele calatorilor mai sunt alte incarcaturi transportate per avion. Vedem de toate, de la ramasite umane, la corespondenta, fructe sau legume."

- Bagajul chiar ia bataie. "Nu il numesc intamplator "aruncatul bagajului". Nu exista o cale delicata de a-l aseza in avion. Avioanele fac bani numai cand sunt in aer. Asa ca nicio companie aeriana nu vrea sa tina aeronava prea mult la sol".
- Angajatii care se ocupa de valize ori genti sparg si strica lucruri tot timpul. "Rotile si manerele se sparg ori se aleg cu o fisura in urma impactului aruncarii, iar orice este fragil inauntru si nu este foarte bine impachetat nu are nicio sansa. Nu puneti vin rosu sau alcool in bagaj".
- Stickurile cu "Fragil" sunt o gluma. "Acele biletele lipite pe care scrie fragil nu sunt observate, in cele mai multe cazuri, in graba de a incarca bagajele. Au o sansa cele cu o forma anume, cum ar fi instrumentele muzicale"

- Bagajele se pierd des pentru ca etichetele sunt citite gresit, valizele nu sunt scanate, iar lucrurile scapa de sub control, a mai povestit angajatul. 
Ce poti sa faci ca sa minimalizezi riscul unei avarii?

Investeste intr-o valiza cu patru roti, sunt sanse mai mici ca sa fie aruncata de colo colo. Stick-urile ID sa fie lipite pe partea exterioara a bagajului, dar si in interiorul lui. Pastreaza bonul. S-ar putea sa-ti fie folositor cand ajungi intr-o tara, iar valizele tale prin alta. 

No comments:

Post a Comment