Thursday, May 17, 2012

A pierdut peste 3 miliarde de dolari fiindca a urmat sfatul tatalui sau


Un fost student la Harvard a ratat sansa vietii, dupa ce, la sfatul tatalui sau, a refuzat propunerea lui Mark Zuckerberg de a face parte din proiectul Facebook.

Pe vremea cand Joe Green studia la Harvard, colegul sau de camera era Mark Zuckerberg. Impreuna au creat site-ul“Face Mash”, predecesorul Facebook-ului, care permitea vizitatorilor sa compare pozele a doua persoane si sa voteze cine era atragator si cine nu.
Tatal lui Green, profesor la Universitatea California din Los Angeles, si-a avertizat fiul sa nu mai aiba de-a face cu Zuckerberg.

Nu cred ca este o idee bune sa te mai implici in vreunul din proiectele lui Zuckerberg”, i-a spus acesta fiului sau.
In momentul in care Mark Zuckerberg i-a propus sa se ocupe de partea de afaceri a Facebook, Joe a decis sa urmeze sfatul tatalui sau si l-a refuzat.
Pozitia pe care ar fi urmat sa o detina i-ar fi garantat acestuia intre 4 si 6 procente din actiunile companiei, estimate in prezent la peste 3 miliarde de dolari.
Din cand in cand mai am moment cand simt amaraciune, insa pot spune ca ma simt norocos cu ceea ce am realizat pana acum in viata”, a marturisit Joe Green 

No comments:

Post a Comment