Sunday, April 1, 2012

TITANIC ERROR


Filmul la care intreaga planeta a plans, departe de adevar.Ce nu stii despre un personaj din Titanic



Julian Fellowes, creatorul mini-seriei Downton Abbey, sustine ca  filmul lui James Cameron, “Titanic”, prezinta intr-un mod total gresit unul dintre personaje.
Fellowes spune ca noua mini-serie la care a lucrat si care va avea premiera peste cateva zile reda tragedia din 1912 exact asa cum s-a intamplat.
Intr-un interviu acordat recent, omul de televiziune spune ca ofiterul de prim rang de pe Titanic, William Murdoch, a fost prezentat de Cameron ca fiind un las, lucru care este departe de adevar. Ofiterul a fost in realitate un erou, el fiind cel care a lansat barcile de salvare.
In filmul “Titanic” Murdoch, jucat de actorul Ewan Stewart, este prezentat ca deschizand focul asupra pasagerilor, dupa care se sinucide.
In realitate insa, ofiterul a tras cateva focuri in aer pentru a opri violentele dintre pasageri.
Situatia scapase de sub control, el a tras in aer pentru a restabili linistea. Asta nu inseamna ca a fost un las”, a declarat Julian.
In 1998, reprezentantii casei de productie au prezentat scuze oficiale unui nepot al ofiterului pentru eroare.
In orasul natal din Scotia, Murdoch este considerat un erou.  El a cunoscut drept cel care a lansat barcile de salvare si a murit odata cu Titanicul.


No comments:

Post a Comment